Over Ons – Bolanzo.nl
Meteen naar de content

Gratis Verzending In NL & BE

  Over Ons

  Welkom bij Glamlux

  Onze Missie: Elke dag werken wij als team hard om onze klanten te kunnen voorzien van goede kwaliteit en de nieuwste designs kleding die wij op de markt kunnen vinden

  Daarnaast zijn wij ook druk bezig om onze eigen kleding te ontwerpen en te produceren. Momenteel hebben wij 1 collectie geproduceerd die wij nu langzaam willen gaan integreren op onze webshop. 

  Ons Aanbod: Ons assortiment bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde mix kleding. Van wat meer traditionele kleding tot de nieuwe designs, elk item in onze collectie is gekozen om een zo goed mogelijk aanbod te hebben voor onze klanten.

   

  Onze Klantenservice: Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte speelgoed. Of je nu advies nodig heeft over een product of hulp bij jouw bestelling, wij zijn er voor je.

  Jouw Feedback: Jouw mening is belangrijk voor ons. We luisteren graag naar feedback van onze klanten om onze service en ons aanbod voortdurend te verbeteren.

  Bij Glamlux zijn we 5 dagen per week bereikbaar en proberen we alle berichten zo snel mogelijk af te handelen. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen:

  Email:  info@glamlux.nl
  Telefoonnummer: +31617904213

  Openingstijden:

  Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00

  Hoofdkantoor:                                                              

  Glamlux                                                                                

  Adres:
  Transmolenlaan 12
  3447 GZ , Woerden
  Nederland

  KVK:80754686                                                     

  BTW: NL003482077B43